Ενημερωτική Παρουσίαση για την μελέτη του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΕΠΣ) Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, στις 9 Φεβρουαρίου 2024 ώρα 14:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Η εταιρεία ΡΟΪΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε. (leader), σε συνεργασία με την εταιρεία ΓΕΩΔΙΚΤΥΟ ΕΕ, έχει αναλάβει την εκπόνηση της μελέτης του ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ (ΕΠΣ) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΙΑΣ από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, το οποίο λειτουργεί ως εργοδότης (αρμόδια Αναθέτουσα Αρχή βάσει της υπ’ Αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΝΕΠ/69553/2588, ΦΕΚ 3527/Β/02.08.2021, Υπουργικής Απόφασης) για λογαριασμό του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η θεσμοθέτηση του ΕΠΣ Ηλείας θα καθορίσει χωρικές και πολεοδομικές ρυθμίσεις που θα είναι δεσμευτικές για το υποκείμενο επίπεδο σχεδιασμού (Ρυμοτομικά Σχέδια Εφαρμογής), καθώς και για τα εκπονούμενα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια.

Στο πλαίσιο αυτό, η ένωση οικονομικών φορέων -σε συνεργασία με το ΥΠΕΝ και τους εμπλεκόμενους Δήμους- οργανώνουν την Εισαγωγική Ενημερωτική Παρουσίαση – Εκδήλωση του ΕΠΣ Π.Ε. Ηλείας, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 14:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τον Γενικό Γραμματέα Χωροταξίας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, κ. Ευθύμιο Μπακογιάννη, και στελέχη της ένωσης των οικονομικών φορέων εκπόνησης της μελέτης, προκαταρκτική παρουσίαση θεματικών ενοτήτων και προκαταρκτική αξιολόγηση – διάγνωση υφιστάμενης κατάστασης περιοχής μελέτης και ενημέρωση για την εξέλιξη της μελέτης.

Η παρουσία σας είναι επιθυμητή, προκειμένου να λάβετε άμεση ενημέρωση για την εκπόνηση της σημαντικής μελέτης αυτής και να συμβάλλετε με τις απόψεις σας στη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής.

Προηγούμενο Οι Ελληνικές Εξαγωγές έκλεισαν το 2023  στα €50,9 δισ.,  σημειώνοντας τη δεύτερη καλύτερη επίδοση μετά από αυτή του 2022.  Καταγράφηκε μειωμένο εμπορικό έλλειμμα κατά 20% και βελτίωση των εξαγωγικών επιδόσεων στους παραδοσιακά ισχυρούς κλάδους.
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας